Lokala verksamheter i Hönö Klåva Hamn

Oavsett om Du vill bada, fiska eller om Du bara vill shoppa har vi något för alla!

I Klåva hittar Du ett stort utbud av restauranger och caféer, boutiquer, frisörer, massörer, hudvårdsterapeuter, blomsteraffärer, fiskaffär, livsmedelsaffär, gym, bowling, tennisbanor och nära till bad och strövområden.

Den nya Skärgårdsleden sträcker sig omväxlande över berg, på stigar och via vägar i vacker natur nära havet från Fotö i söder till Burö i norr och är 22,8km lång. Start och slutpunkterna är vid ändhållplatserna för expressbussarna 290 och 291.

Vill Du ta dig runt Hönö och till de andra öarna i kommunen med cykel, kan du hyra Din cykel hos Paolo.

Från Klåva utgår Vingabåtarna, med vilka du kan ta dig ut till Vinga, fiska makrill, fiska hummer och åka på säl safari. Du har t ex Hönö Tourist & Fishing, KastorSilvana och Äventyr och Tång som du kan kontakta via deras sidor.

För att hitta evenemang runt Klåva och Hönö, klicka in på Visit Öckerö, där hittar du också det som är sevärt och vad som händer på kommunens alla tio öar.

Söker du boende (stuga/lägenhet) i närheten av Hönö Klåva finns olika sökvägar, bland andra finns Privatuthyrning i Öckerö kommun (facebook) och Stugknuten. Hotell och vandrarhem kan du boka direkt med Hotell Trubaduren.

hamnen soligt