STÄLLPLATS

Caravan parking Hönö Klåva archiepelago Gothenburg

Läget, faciliteterna och utbudet är bäst i Sverige enligt tidningen HusbilHusvagn som utsett Hönö Klåva till Årets Ställplats 2019.

Platser vid havet på asfalt och grusplan i hamnen. Vi har 25 vinterplatser och minst 50-75 platser från maj-september. Tillgång till el ingår i avgiften. Hit kör du med bilfärja från Lilla Varholmen. Avgift betalas från klockan 17. Biljett ska placeras synligt och kontrolleras av gästhamnsvärd. Platser kan ej förbokas.

FACILITETER
Färskvatten finns året runt samt möjlighet till tömning av gråvatten
och latrin. Det finns grillplatser längs bryggan. Ställplatsen har diskställ under tak utomhus, sopcontainer och insamling av flaskor och aluminiumburkar. Toaletter och duschar finns i en container på ställplatsen. I nära anslutning till ställplatsen – 300 meters promenad – finns fler duschar och toaletter samt en handikappanpassad toalett och dusch. Här finns också skötbord. Vid hamnkontoret – 400 meter från ställplatsen – finns ett nyrenoverat servicehus med toaletter, duschar, skötbord, tvättmaskin och torktumlare. Kod till samtliga serviceutrymmen fås på biljetten. För veckokod ring gästhamnsvärd.

GPS: N57°41’02” E11°39’02”

AVGIFT 2020
Högsäsong 200 kr/dygn inkl el. Lågsäsong 170 kr/dygn.

Avgift betalas i automat, vid kontant betalning tillkommer 40 kr.

Högsäsong 2020-04-01 – 2020-10-31

 För både gästhamn och ställplats gäller veckopris; stanna sju nätter i följd – betala för sex.

Vid direkt betalning i automaten för sju nätter dras rabatten automatiskt.

Vid uppdelad betalning kontaktas gästhamnsvärd eller hamnkontoret för att få en sjunde gratis biljett mot uppvisande av kvitton på betald avgift för de föregående sex nätterna.

Vid kontant betalning tillkommer 40kr.